Uniek en gepatenteerde formulering. | Bewezen effectief!

Vuurwerkangst bij hond & kat

December is voor veel huisdieren een stressvolle periode. Huisdieren houden niet van harde geluiden of drukte. In december is er vuurwerk, komt er een kerstboom en is er visite in huis. Genoeg reden om als dier gespannen te worden. Pet Remedy helpt op een natuurlijke manier jouw huisdier met ontspannen, zónder te versuffen!


Rust in huis

Creëer rust in huis. De Pet Remedy startset met verdamper helpt jou hier eenvoudig bij. Plaats deze in een laag stopcontact. De verdamper verspreidt een continue stroom van rust en ontspanning. Om de verdamper zo goed mogelijk te laten werken kun je hem het beste plaatsen op een tochtvrije plaats.

Spray de Pet Remedy spray in de mand of op het kussen van je huisdier om een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Geef je huisdier de ruimte om zich te kunnen terugtrekken.

Sluit gordijnen, laat licht branden en zet de radio of tv aan. Maskeer op die manier zo veel mogelijk de prikkels.


Rust tijdens de wandeling

Probeer de wandeling zo vroeg mogelijk op de avond uit te voeren omdat er dan minder knallen zijn. Spray, voordat je de wandeling begint, Pet Remedy spray op de borst en nek van je hond. Spray vervolgens een beetje op je handen en wrijf dit voorzichtig rond de neus.

Je kunt hier ook de Pet Remedy kalmeringsdoekjes voor gebruiken. Je kunt hier je hond mee inwrijven, maar je kunt de doekjes ook om de halsband binden.

Voor huisdieren die niet van het geluid van een spray of van vocht houden zijn de Pet Remedy doekjes aan te bevelen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en per stuk verpakt.

Wil je meer weten over de producten? Klik hier


De formulering van Pet Remedy

Pet Remedy is op natuurlijke basis en pH-neutraal. Je kunt het direct op je huisdier sprayen, maar je kunt er ook voor kiezen om het eerst op je handen aan te brengen om vervolgens over je huisdier te verdelen.

Wil je meer weten over de formule? Klik hier.

Je kunt Pet Remedy verkrijgen bij diverse dierenspeciaalzaken in Nederland.

Meer weten? Mail ons: info@petremedy.nl

FREE-Delivery-Widget

FREE-Delivery-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

Pet Remedy heeft een unieke formulering met...

Valeriaan

Vetiver

Basilicum

Muskaatsalie