Uniek en gepatenteerde formulering. | Bewezen effectief!

De natuurlijke en effectieve producten van Pet Remedy voor het hele jaar

Hoe behaalt u het beste resultaat met Pet Remedy?

Een voordeel van Pet Remedy is de unieke manier waarop het werkt. Pet Remedy kan op de huid worden aangebracht en werkt direct. De unieke Pet Remedy formulering is geheel op natuurlijke basis.

De lage concentratie van de op Valeriaan gebaseerde formulering van Pet Remedy bootst het stofje GABA na. GABA is het natuurlijke kalmerende stofje dat aangemaakt wordt in de hersenen van zoogdieren. Pet Remedy is geheel onschadelijk en dus veilig om te gebruiken.

Pet Remedy helpt om gespannen zenuwen te kalmeren, er kan nog steeds sprake van aangeleerd (reactief) gedrag zijn. Je huisdier kan dus nog een tijdje reageren op dezelfde manier als wanneer het dier gestrest of angstig is, zelfs als zijn/haar zenuwcellen zijn gekalmeerd.

Bijvoorbeeld, wanneer de deurbel gaat, dan kan de hond nog steeds reageren door te blaffen.

Wanneer het huisdier eenmaal kalm is, wordt het dier rustiger en ontvankelijker zodat je kunt werken aan gedragsveranderingen en de ontwikkeling van zelfvertrouwen.

Pet Remedy wordt dagelijks gebruikt door dierenartsen, dierenverzorgers, reddingscentra, huisdier professionals (zoals gedragstherapeuten, trainers en trimmers) en zelfs dierentuinen.


Startset met verdamper

Plaats de verdamper in het stopcontact van de kamer waar het dier zich het meest bevindt.

Geschikt voor alle dieren, inclusief vogels en reptielen.

Het werkt direct en helpt bij verlatingsangst en stress dat wordt veroorzaakt door: vuurwerk, nieuwe omgeving/thuissituatie, een nieuw huisdier in huis en ieder andere stressvolle situaties.


Kalmerende Sprays 200ml & 15ml

De kalmerende spray is op water gebaseerd en pH neutraal. Onderweg en en/of thuis te gebruiken.

Spray op beddengoed, bandana of spray een beetje op je vingers en wrijf zachtjes rond de snuit, onder de kin en boven op de borst van het huisdier.

Enkel een paar keer sprayen is voldoende om 2 tot 6 uur ontspanning te geven. Werking is afhankelijk van het dier.

Voor het koppelen van konijnen: spray Pet Remedy op een doekje of vingers en wrijf dit voorzichtig rond de borst van het dier.  Dit helpt bij het ruilen van geuren en om te kalmeren, wat op zijn beurt helpt het verbindingsproces te versnellen. Dezelfde procedure kan worden gebruikt voor het verbinden van andere huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren en paarden.

Vermijd sprayen in de nabijheid van kleine zoogdieren en vogels omdat ze een kleine longcapaciteit hebben. Het beste is om een beetje op een doek te spuiten en plaats de doek vervolgens in de buurt van het dier.

Wanneer je een nerveuze hond uitlaat of traint, spray dan een beetje op een bandana, op een vochtige doek of op je vingers en wrijf zachtjes rond de snuit en op de bovenkant van de borst. Hetzelfde geldt voor paarden.

Het is ook mogelijk om de spray toe te dienen op je broekspijp en de hond naar de hiel te brengen.


Losse kalmerende doekjes

Gebruik de biologische doekjes op dezelfde manier zoals je zou doen met de kalmerende spray door zachtjes te wrijven rond de snuit, onder de kin en op de bovenkant van de borst van het huisdier. Dit is ook mogelijk bij paarden.

Of je kunt over je handen wrijven voordat je een angstig huisdier aanraakt.

Het kan worden gebruikt om oppervlakken af te vegen, zoals een onderzoekstafel of een trimtafel.

Je kunt het doekje ook aan een mand binden wanneer je naar een dierenarts gaat. Plaats het in de bench in huis of in de auto.

FREE-Delivery-Widget

FREE-Delivery-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

Pet Remedy heeft een unieke formulering met...

Valeriaan

Vetiver

Basilicum

Muskaatsalie